Services
 
Title 4
Title 5
We provide end-to-end technology solutions and services that always adhere to globally recognized standards and latest technology trends.
Talent is our main asset. We create personalized professional development environments that will help you generate a relevant personal and professional experience and trajectory.
We work with medium or large Companies, public institutions and non-profit Organizations to solve business challenges, improve business processes, raise efficiency or reduce costs  joining technology and expert knowledge.
Content 4
Content 5
Contact Us→

Join Us!

Contact Us →

Link 4

Link 5

Menu Display

Breadcrumb

Molt més que un CMS

22 December 2022

Ens els seus orígens, Liferay va ser dissenyat per ser un CMS d’altres prestacions, orientat a cobrir les necessitats d’aquelles empreses o organitzacions que necessitaven comptar amb un gestor de continguts robust, eficient, escalable i segur.

Amb el pas del temps, l’evolució de Liferay ha anat seguint dos camins complementaris. Per una banda, millorar i consolidar les capacitats com a CMS, aconseguint convertint-lo com un dels líders indiscutibles en aquest sector. I per l’altra, afegint funcionalitats complementàries per convertir-se en una plataforma per usuaris, una digital experience platform, de referència.

Contràriament a la idea resident en molts dels usuaris i coneixedors de Liferay, aquesta evolució poc coneguda fa que calgui dir alt i clar que és molt més que un CMS.

Poder tenir una plataforma robusta, eficient, escalable i segura, com middleware d’usuari, siguin usuaris customer, employee, citizen, etc., amb Liferay és possible.

Liferay permet unificar les diferents aplicacions, sistemes i tecnologies interface usuari-sistema en una mateixa plataforma.

Una plataforma simple o tot lo complexa que es vulgui, distribuïble en diferents instàncies i balancejable amb més d’un node.

Ordenar, simplificar tecnològicament i assegurar l’ecosistema digital d’empreses i organitzacions és un objectiu assolible utilitzant Liferay com a Plataforma d’Experiència.

I sense haver de renunciar al que tots els usuaris desitgen: Automatització i Experiència Total il·limitada.

null

Àngel Agustí

Digital Platforms

CMS

Digital Experience

Liferay

Plataformas digitales

Hacemos posible que empleados y clientes definan y marquen el límite de los paradigmas digitales, relaciones colaborativas y procesos de su día a día.

Àngel Agustí
Digital Platforms Business Manager