Serveis
Title 4
Title 5
Proporcionem solucions i serveis tecnològics integrals que sempre s'ajusten a les normes reconegudes a nivell mundial i a les últimes tendències tecnològiques.
El talent és el nostre principal actiu. Creem entorns de desenvolupament professional personalitzats que t'ajudan a generar una trajectòria i una experiència personal i professional rellevant.
A Icalia Solutions treballem amb mitjanes i grans empreses, institucions públiques i organitzacions sense ànim de lucre per a resoldre els reptes empresarials, millorar els processos de negoci, augmentar l'eficiència o reduir els costos unint tecnologia i coneixement expert.
Content 4
Content 5
Contacta'ns →

Uneix-te!

Contacta'ns →

Link 4

Link 5

Visualització del menú

Ruta de navegació

Molt més que un CMS

22 de desembre 2022

En els seus orígens, Liferay va ser dissenyat per ser un CMS d’altres prestacions, orientat a cobrir les necessitats d’aquelles empreses o organitzacions que necessitaven comptar amb un gestor de continguts robust, eficient, escalable i segur.

Amb el pas del temps, l’evolució de Liferay ha anat seguint dos camins complementaris. Per una banda, millorar i consolidar les capacitats com a CMS, aconseguint convertint-lo com un dels líders indiscutibles en aquest sector. I per l’altra, afegint funcionalitats complementàries per convertir-se en una plataforma per usuaris, una digital experience platform, de referència.

Contràriament a la idea resident en molts dels usuaris i coneixedors de Liferay, aquesta evolució poc coneguda fa que calgui dir alt i clar que és molt més que un CMS.

Poder tenir una plataforma robusta, eficient, escalable i segura, com middleware d’usuari, siguin usuaris customer, employee, citizen, etc., amb Liferay és possible.

Liferay permet unificar les diferents aplicacions, sistemes i tecnologies interface usuari-sistema en una mateixa plataforma.

Una plataforma simple o tot lo complexa que es vulgui, distribuïble en diferents instàncies i balancejable amb més d’un node.

Ordenar, simplificar tecnològicament i assegurar l’ecosistema digital d’empreses i organitzacions és un objectiu assolible utilitzant Liferay com a Plataforma d’Experiència.

I sense haver de renunciar al que tots els usuaris desitgen: Automatització i Experiència Total il·limitada.

null

Àngel Agustí

Plataformes Digitals

CMS

Experiència Digital

Liferay

Plataformas digitales

Hacemos posible que empleados y clientes definan y marquen el límite de los paradigmas digitales, relaciones colaborativas y procesos de su día a día.

Àngel Agustí
Digital Platforms Business Manager