Serveis
Title 4
Title 5
Proporcionem solucions i serveis tecnològics integrals que sempre s'ajusten a les normes reconegudes a nivell mundial i a les últimes tendències tecnològiques.
El talent és el nostre principal actiu. Creem entorns de desenvolupament professional personalitzats que t'ajudan a generar una trajectòria i una experiència personal i professional rellevant.
A Icalia Solutions treballem amb mitjanes i grans empreses, institucions públiques i organitzacions sense ànim de lucre per a resoldre els reptes empresarials, millorar els processos de negoci, augmentar l'eficiència o reduir els costos unint tecnologia i coneixement expert.
Content 4
Content 5
Contacta'ns →

Uneix-te!

Contacta'ns →

Link 4

Link 5

Visualització del menú

Publicador de continguts

Responsive Image
02/05/2024
Icalia Solutions en la 10a edició del Insurance World Challenges

Dimecres passat 24 d'abril es va dur a terme la 10a edició de Insurance World Challenges a Madrid, sota el lema "10 anys canviant el joc". Aquest esdeveniment, considerat un dels majors en l'àmbit #insurtech a nivell mundial, va comptar amb la participació de més de 45 ponents en keynotes, panells, entrevistes i Xou & Tell, destacant el networking com a protagonista. Vam ser presents al costat de líders i experts per a discutir els desafiaments i tendències globals de la indústria asseguradora. Durant l'esdeveniment, reafirmem el nostre compromís amb la transformació digital en explorar eines i tecnologies que optimitzen processos i enriqueixen l'experiència del client.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
12/04/2024
No ens perdem el Advanced Factory 2024 esdeveniment clau en innovació

Assistim al centre de la innovació per a la indústria 4.0 a Barcelona, el Advanced Factory 2024,  les últimes innovacions en automatització industrial, robòtica i tecnologies per a la Indústria 4.0. L'assistència de Icalia Solutions demostra el compromís amb l'avantguarda tecnològica i l'interès en les tendències que impulsen la transformació digital en la indústria.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
12/04/2024
Tech Talk: Projecte 'Bodega Digital Fase 2'

Icalia presenta la seva nova secció de Tech Talks per a compartir projectes innovadors! Aquestes sessions fomenten l'intercanvi d'experiències i casos d'èxit, impulsant la col·laboració i l'aprenentatge professional. En la primera sessió, Alexis Alvarez, Business Manager de l'àrea de Innovation Lab, va presentar l'emocionant avanç del projecte Bodega Digital Fase 2, en aquesta fase s'eleva l'estàndard en la traçabilitat del vi mitjançant tecnologies com IoT, RFID i Blockchain.

Projecte
Laboratori d'Innovació
Responsive Image
09/04/2024
Assistim al debat sobre el paper clau de la IA en el futur tecnològic de Barcelona, amb líders del Cercle Tecnològic, AMB i ATM

No ens perdem la reunió exclusiva per a empreses del ‘Cercle Tecnològic’ amb Núria Freixas, coordinadora de Serveis Digitals del AMB, i Carme Fàbregas, directora de l'Àrea de Sistemes i Innovació del ATM, es va conversar sobre el paper de la tecnologia en les seves organitzacions. Moderada per Fabrizio Magnani, executive partner de Gartner, la sessió va abordar l'estructura tecnològica i els objectius a curt termini, incloent-hi la incorporació de tecnologies com la IA.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
05/04/2024
Icalia Solutions eleva l'estàndard en la traçabilitat del vi en la Wine Innovation Week

Presentem els resultats del projecte 'Bodega Digital Fase 2' en el Celler LaVinyeta, ressaltant els avanços en gestió de magatzems i traçabilitat mitjançant tecnologies com IoT, RFID i Blockchain, la qual cosa està transformant la cadena de subministrament en la indústria vitivinícola. La nostra participació destaca la importància clau de la tecnologia en l'evolució d'aquest sector, fomentant l'eficiència i transparència en cada pas del procés.

Esdeveniment
Laboratori d'Innovació
Responsive Image
05/04/2024
Volem a Las Vegas per al Fortinet Accelerate 2024

David De l'Olmo, nostre Business Manager en ciberseguretat, ha participat en quatre dies d'aprenentatge intensiu, connexió i exploració en el Fortinet Accelerate 2024, un dels esdeveniments més destacats del sector. Durant l'esdeveniment, es van explorar estratègies per a convergir software, hardware i tecnologies en el núvol amb la finalitat de proporcionar la màxima protecció contra les amenaces cibernètiques en constant evolució. Aquesta experiència ha estat inavaluable per a intercanviar idees amb altres líders de la indústria i aprendre d'experts en seguretat.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
22/03/2024
Patrocinem a la 29a Nit dels Telecomunicacions i la Informàtica

Un any més Icalia Solutions és sponsor de la #LaNit2024,  esdeveniment organitzat per COEINF Eng. Informàtica i Telecos.cat.

Ha estat un honor formar part d'aquest important esdeveniment que reconeix l'excel·lència en el sector. Enguany, s'ha destacat la importància del talent humà en l'àmbit digital, al mateix temps que s'ha subratllat la vital importància de garantir la ciberseguretat en totes les infraestructures tecnològiques.

Icalia Solutions manté el seu compromís amb l'avantguarda tecnològica i la innovació, continuem impulsant el progrés en el sector.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
05/03/2024
Trobada de Arrow ECS Spain per als Partners de Catalunya a Puigcerdà

David Del Olmo, el nostre expert en Cybersecurity & Networks, ha assistit a la trobada on ha estat inspirador escoltar les perspectives i estratègies dels nostres socis per als pròxims anys. Sens dubte, aquestes discussions ens han brindat una visió clara i unificada de cap a on ens dirigim com a comunitat de partners de Arrow. 

L'esdeveniment va permetre gaudir d'una emocionant jornada d'esquí.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
03/03/2024
Assistim al Fortinet Lab de Arrow ECS Spain

Vam explorar tecnologies avançades de networking i en configuracions avançades i diagnòstics de problemes en xarxes, específicament en tecnologies com #FortiGate, #FortiSwitch i #FortiAP.

La sessió Hands-on-lab va permetre desplegar topologies complexes de LAN/WLAN, similituds a les quals enfronten els nostres clients en el dia a dia.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
11/02/2024
NSEElite de Fortinet: Liderant la Defensa Cibernètica amb FortiClient i FortiEDR

En l'esdeveniment, es van explorar les potents capacitats de FortiClient i FortiEDR, destacant la seva defensa robusta contra amenaces cibernètiques. Des de la detecció fins a la resposta proactiva, aquestes solucions ofereixen una protecció integral. Estem orgullosos de representar a Icalia i reafirmar el nostre compromís amb la seguretat cibernètica dels nostres clients

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
09/02/2024
Assistim al #LiferaySKO2024 a Roma, Itàlia

Ens submergim en l'experiència #LiferaySKO2024 que se celebra a la ciutat de Roma. Durant l'esdeveniment, Icalia reforça l'estratègia de Liferay amb el lema "Liferay servirà als socis per a servir als clients", destacant el seu compromís amb l'excel·lència en la prestació de serveis digitals. Aquesta declaració potent és un pas endavant en la configuració del futur de les plataformes d'Experiència Digital. Icalia Solutions s'enorgulleix de ser part d'aquesta iniciativa, que promet importants avanços en l'àmbit de la tecnologia i l'experiència del client.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
05/02/2024
Innovació de la indústria vitivinícola amb l'emocionant projecte #BodegaDigitalF2!

Aquesta segona fase, recolzada per la convocatòria "Agrupacions Empresarials Innovadores 2023" de l'Agència Estatal de Recerca i la Unió Europea NextGenerationEU / PRTR, fusiona tecnologies de punta com blockchain i RFID.

L'objectiu és elevar la traçabilitat en la cadena de subministrament, des de l'empaquetat fins al consumidor final, certificant cada pas i abordant desafiaments d'inventari i seguretat alimentària. Aquest projecte marca un pas significatiu cap al futur de la indústria vitivinícola i l'adopció de la Indústria 4.0.

Projecte
Laboratori d'Innovació
Responsive Image
14/01/2024
Icalia Solutions dona inici al 2024 amb el seu Kick Off anual!

L'equip de Icalia Solutions s'ha reunit en una trobada per a marcar l'inici del nou any. Durant el Kick Off del 2024, s'han traçat plans ambiciosos i s'han compartit idees innovadores amb l'objectiu de consolidar la visió col·lectiva de l'empresa.

Aquest esdeveniment ha estat l'escenari perfecte per a alinear estratègies i explorar les emocionants perspectives que esperen en els pròxims mesos. El 2024 ve ple de desafiaments i oportunitats d'aprenentatge per a tot l'equip de Icalia Solutions.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
27/11/2023
Icalia Solutions i Fortinet Enforteixen Defenses en un nou Esdeveniment

La setmana passada, ens vam submergir al costat de Fortinet en un esdeveniment ple de insights sobre ciberseguretat. Des de Next Generation Firewall fins a la protecció avançada del Datacenter, explorem les últimes innovacions i estratègies vitals per a protegir els nostres actius digitals.

Cada moment va ser un viatge cap a la robustesa de les nostres defenses. Estem emocionats per implementar aquests coneixements per a mantenir-nos a l'avantguarda en seguretat digital.
 

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
20/11/2023
Liferay i Icalia Solutions s'uneixen per a un Dia d'Innovació Empresarial

L'esdeveniment, que va tenir lloc el 16 de novembre de 2023, va ser una experiència única en innovació empresarial. Va comptar amb sessions informatives sobre les últimes tendències tècniques i de negocis presentades per experts de Liferay. 

Vam veure insights perspicaços sobre les últimes tendències i desafiaments en el món digital, proporcionant una visió única per a enriquir la teva perspectiva sobre el nostre sector, l'esdeveniment va incloure sessions interactives i una taula rodona, en un espai emblemàtic de Barcelona.

Esdeveniment
Plataformes Digitals
Responsive Image
26/06/2023
Icalia Solutions s'uneix a l'esdeveniment anual de Arrow Electronics i destaca la innovació en ciberseguretat!

David del Olmo Riera, Business Manager de l'àrea de Cybersecurity & Networks de Icalia Solutions, va tenir el privilegi de presenciar la increïble energia i les innovacions disruptives que es van presentar en l'esdeveniment anual de Arrow. La trobada, que va tenir lloc a Marràqueix, va reunir líders de la indústria, visionaris tecnològics i experts en ciberseguretat.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
25/06/2023
15 anys d'innovació tecnològica, el Cercle Tecnològic i el #Baròmetre continuen impulsant el futur junts!

El Cercle Tecnològic (CTecno) va celebrar el seu 15è aniversari al costat del Baròmetre del Sector Tecnològic la setmana passada. Destacats experts, incloent-hi Mariona Bàdenas, Josep M. Campistol, Ramon Gras Alomà i Jaume Roures, van participar en una taula rodona per a discutir el futur de la tecnologia des de diverses perspectives. L'esdeveniment va promoure la innovació i el creixement tecnològic, i el Baròmetre va presentar dades rellevants sobre el panorama tecnològic i empresarial actual.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
15/06/2023
Innovació al màxim nivell en el Atlassian Barcelona Team Tour High Velocity ITSM

El dia 13 de juny, els nostres experts de Icalia Solutions van tenir el privilegi d'assistir en l'esdeveniment de referència de Atlassian a Barcelona. Aquesta experiència va ser una oportunitat inavaluable per a ampliar els nostres coneixements i enfortir nostra expertise en l'àmbit de IT Service Management (ITSM). Va ser Important per a connectar-nos amb altres líders i professionals del sector, intercanviant idees i experiències entorn de les últimes tendències en ITSM. El nostre equip va estar en l'epicentre de les converses, enriquint-nos de coneixements per a impulsar la transformació digital dels nostres clients.

Esdeveniment
Cloud & DevOps
Responsive Image
30/05/2023
Un any més, Silver Sponsors del Fortinet security Day

Icalia Solutions es posiciona com Silver Sponsor del Security Day de Fortinet, un esdeveniment clau a Barcelona. Ens enorgulleix haver estat Silver Sponsor del Security Day organitzat per Fortinet, un esdeveniment de renom en l'àmbit de la ciberseguretat, que va tenir lloc a Barcelona el 24 de maig, i reuneix experts en seguretat, professionals de TU i líders de la indústria per a abordar els desafiaments i les últimes tendències en ciberseguretat.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
28/05/2023
Els nostres experts van compartir coneixement en la DevCon de Liferay

Experts de Icalia Solutions van viatjar a Porto per a participar en la DevCon de Liferay, on van tenir l'oportunitat d'assistir a conferències inspiradores, tallers especialitzats i sessions de networking amb altres professionals del sector. Van conèixer de primera mà les funcionalitats i novetats tecnològiques per a comunicar-les directament a companys i clients, informant-los sobre les últimes novetats en desenvolupament i així, projectar les nostres iniciatives actuals.

Esdeveniment
Plataformes Digitals
Responsive Image
27/05/2023
Icalia Solutions participa com a patrocinador Silver en el Customer Summit de Liferay a Madrid

Ens enorgulleix anunciar la participació de Icalia Solutions en el prestigiós Customer Summit celebrat a Madrid. L'esdeveniment, que va tenir lloc el dia 8 de juny, va reunir experts de la indústria i professionals de tot el món. Va ser un plaer assistir i reunir-nos amb clients, socis i experts en tecnologia per a explorar les últimes tendències i solucions digitals. Ha estat una trobada plena d'inspiració, aprenentatge i networking.

Esdeveniment
Plataformes Digitals
Responsive Image
27/05/2023
Sponsorizamos el Partner Summit de Liferay a Porto

Estem encantats d'haver participat en el Partner Summit de Liferay a la ciutat de Porto. Va ser una excel·lent oportunitat per a enfortir les nostres relacions amb altres socis i explorar noves possibilitats de col·laboració, en un dels esdeveniments més importants en el sector de la tecnologia i desenvolupament web, va reunir líders de diferents empreses i organitzacions que treballen amb la plataforma Liferay per a compartir experiències, intercanviar coneixements i explorar noves oportunitats de col·laboració en EMA i avançar en les nostres relacions internacionals.

Esdeveniment
Plataformes Digitals
Responsive Image
17/04/2023
L'equip de Cybersegurity & Networks participa en el Accelerate 2023

Icalia Solutions assisteix al #Accelerate23, esdeveniment organitzat pel nostre partner Fortinet a Orlando, Florida on experts i clients vam poder compartir experiències en superar els desafiaments de ciberseguretat més complexos. Al llarg de tot l'esdeveniment vam tenir l'oportunitat de descobrir les últimes tecnologies i mètodes per a mantenir segures les vostres xarxes segures enfront de qualsevol amenaça.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
10/03/2023
Assistim a la Trobada Anual de Arrow ECS Spain

L'equip de Cybersecurity & Networks participa en la V Trobada anual de Partners a Puigcerdà amb Arrow ECS Spain. Una oportunitat increïble per a estrènyer relacions i detectar noves oportunitats de negoci juntament amb els nostres partners en unes estupendes jornades en un entorn increïble.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
10/03/2023
Assistim a la 28a “Nit dels Telecomunicacions i la Informàtica”

Dijous passat 9 de març, el Auditori de Barcelona va acollir la 28a edició de #LaNit2023. El fil conductor de la cerimònia va ser el canvi climàtic i com la tecnologia pot convertir-se en la millor eina per a frenar el seu impacte i avançar cap a la sostenibilitat del planeta.

Icalia Solutions va ser un any més patrocinador de l'esdeveniment que va organitzar Telecos.cat i COEINF on es va premiar i va donar reconeixement als professionals del sector TIC i la seva contribució a la societat i a les empreses impulsant la innovació i millorant la tecnologia.

Esdeveniment
Plataformes Digitals
Responsive Image
03/03/2023
Visitem el Open Arms UN al costat del "Cercle Tecnològic"

Divendres passat, 31 de març, vam estar visitant el Open Arms UN acompanyats dels representants de les empreses que formen part del Cercle Tecnològic en una visita exclusiva de la mà d'Oscar Camps, fundador i director de l'ONG Proactiva Open Arms. Una visita molt enriquidora a la qual hem volgut donar visibilitat ja que Open Arms necessita del sector tecnològic per a continuar desenvolupant la seva tasca, i durant aquesta trobada s'han compartir les seves necessitats amb els representants de les empreses del sector, de manera que puguin proveir-los de solucions.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
23/09/2022
Assistim al tercer menjar de Dones en Valor de l'any

L'acte organitzat per la Comissió de Dones del 22@NETWORK BCN ens ha permès abordar el sector retail a partir de les ponències i diàleg de dos professionals del sector. 

La sessió ha estat molt interessant, hem pogut veure el paper de la dona a través del recorregut i experiència de Sabrina Barnhart, Site Lead de Amazon Barcelona i veient el poder de reinvenció i adaptabilitat de Nina Kavaliova, Shopping Centri Manager de Diagonal Mar.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
22/09/2022
S'acosta el major aparador de tecnologia en el núvol líder a Espanya, Cloud Expo Europe

Icalia Solutions assistirà el pròxim 26 i 27 d'octubre a la Cloud Expo Europe Madrid, on es presenten les novetats i eines més destacades d'empreses a stakeholders decisius. Veurem com s'abordaran els trending topics del moment de la mà de més de 200 Keynote Speakers i experts que compartiran els seus casos d'èxit.

Esdeveniment
Cloud & DevOps
Responsive Image
22/09/2022
Torna el Big Data & IA World

Assistim a la major trobada nacional per a professionals especialitzats en Big Data & IA. Icalia Solutions no es perd la cita que tindrà lloc el pròxim 26 i 27 d'octubre a Madrid, amb espais d'exposició i networking on s'abordaran els trending topics del moment de la mà de Keynote Speakers nacionals i internacionals.

Esdeveniment
Data i Analítica
Responsive Image
16/07/2022
Participem en el Customer Summit Spain 2022 amb Liferay

L'equip de Icalia Solutions ha assistit com Brand Sponsor a les jornades de Customer Summit amb Liferay.

En l'esdeveniment hem pogut veure la presentació de Grup Santalucía i el seu nou portal de l'empleat, on el nostre equip ha format part aportant coneixement i expertise dins del Pla Estratègic de Transformació Digital.

Esdeveniment
Plataformes Digitals
Responsive Image
26/05/2022
Ens unim a l'equip de Fortinet en el Security Day Barcelona 2022

Com a empresa especialitzada del sector de la ciberseguretat, Grup ICA-Icalia Solutions s'uneix a l'equip d'experts de Fortinet, en el Security Day Barcelona 2022, on han analitzat quins són aquests desafiaments i, com l'arquitectura Fortinet Security Fabric, pot ajudar-te a enfortir la postura de ciberseguretat de la teva organització.

Esdeveniment
Cybersecurity & Networks
Responsive Image
22/04/2022
Nou workshop sobre Migració gradual d'aplicacions Frontend

 

El nostre equip d'Aplicacions ha organitzat un nou workshop amb orientació a Angular 12 a micro-frontends per a aconseguir treballar amb components en diverses tecnologies de front aplicant també conceptes més tradicionals de micro-serveis.

Esdeveniment
Aplicacions
Responsive Image
21/03/2022
27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Un any més som patrocinadors oficials de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que va celebrar la seva 27a Edició el passat 21 de març en Auditori de Barcelona. Una gran trobada del món TIC que va congregar a professionals, empreses, administracions, associacions i institucions del sector i que van organitzar conjuntament l'Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals i el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
03/06/2023
Fuimos ponentes en el Cluster Day

El pasado martes 30 de mayo, el Cluster Digital, uno de los principales referentes en el ámbito tecnológico y digital, organizó un evento dedicado a la ciberseguridad. Entre los destacados ponentes y expertos presentes, se encontraba David Del Olmo, Business Manager Icalia Solutions, quien compartió sus conocimientos y experiencias en una mesa redonda donde proyecto nuestra mirada sobre los desafíos actuales y futuros de la ciberseguridad en Catalunya.

Esdeveniment
Equip
Responsive Image
11/03/2022
Icalia Solutions participa en un proyecto con tecnología blockchain para mejorar la trazabilidad del vino

Hemos participado en las jornadas de la #WineInnovationWeek para presentar el proyecto IRC, financiado por ACCIÓ en colaboración con INNOVI Clúster Vitivinícola Català y Clúster Digital de Catalunya, que tendrá continuidad con una segunda etapa, combinando la tecnología blockchain con el internet de las cosas (IoT) y la inteligencia artificial

Projecte
Laboratori d'Innovació